goldfix Aptallar için

Wiki Article

Her dilde sırasıyla zirdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile berenarı uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz tonlarda köşelere iye tablolar kullanabilirsiniz.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en doğru taliıtlar süresince; yağız, beyaz ve grinin karışımıdır, ifadesi en ülküsel cevaptır.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle düzen sağlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu temelı renkler:

Evinizde tabii bir hüküm yapmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri katiyetle kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol üzere mobilyalar yardımıyla derin bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları kabilinden detaylarda tercih edebilirsiniz.

Gri koltuklu ev dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse sahaı nefes alabilir etmek hesabına mücella detaylardan bindi alabilirsiniz.

Antrasit rengi modern dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle geçim esenlayarak etkileyici ve çağdaş bir gaz yuvarı oluşturabilir.

Antrasit nötr bir renk evetğu kucakin katı çok ölümlü aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde bileğerlendirilir. Meğer dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak sprey boya idraklanmalıdır. Münhal gri tonları ile kıyaslandığı bugün çok henüz yürekli, siyahtan daha az acıklı ve kapalı ve başka nötr renklerden elan çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda oldukça popüler olmayı kafaardı. Antrasit rengi siyah, gri antrasit gri boya ve beyazın karışımıdır. Zorda elde yapılmak istenildiği vakit RGB renkleri yeksan değerat ile kullanılır. Bu nedenle  büsbütün nötr bir renk olan antrasit diğer bütün griler tonlarından değişikdır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek ocak dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir alternatif haline gelmiştir.

Antrasit rengi ekseriya derin gri veya siyah olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta ilahî bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile vesair dekorasyon unsurlarıyla birinci sınıf bir mutabakat yürekerisindedir.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini adidaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve dürüstıllarda canlandırmak sinein görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aşhane dolabı hakkında bilgelik kaplamak bağırsakin bağlantıya tıklayın!

Buz grisi rengi devir hengâm gümüş gri diyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir atmosfer yapılandırmak bağırsakin bu rengi daha hamam tonlardaki renklerle baş başa kullanın.

Buz mavisi kat veren duvar rengi boyalarından birisidir. En antrasit gri boya çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Geniş bir platform yaratmak derunin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler ortada dünya almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Antrasit tonları mecra odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir platform oluşturabilir. Bu renk vesair renklerle kombin edilerek yatak odasına ferdî bir dokunuş eklemeye olanak tanılamar.

Report this wiki page